Detaylı Arama
0 232 335 01 00
 Üye Girişi
 Üye Ol
 Ücretsiz İlan Ver
 Sepetim
Ana SayfaHayvancılıkHayvancılık EkipmanıBarınak ve Ekipmanı

TAVUK ÇADIRI KURULUMU

Favorilerime Ekle
Fiyatı
0,00 TL
İlan No
11005
İlan Tarihi
23 Ekim 2020
Durumu
Kimden
Sahibinden
İlan Sahibi:
BALKUMES
Cep Telefonu
0 (542) 3902080
Sabit Telefon
0 (542) 3904080
Üyelik Tarihi
:
19 Nisan 2018
İlan Açıklaması
Haritada Göster
ÇADIR  TAVUK - KÜMES KURULUMU
       BALKÜMES işletmesi olarak 25 yıllık tecrübemiz ve ülke geneli %98 lik müşteri memnuniyetimizle; siz müşterilerimiz ile çıktığımız bu güvenli ve kaliteli yolculukta sunduğumuz hizmetler arasında ÇADIRTAVUKKÜMES kurulumlarımızda mevcuttur. 
   Çadır_Tavuk Kümes=Kurulumu yaptırmak isteyen yeni girişimci ve üreticilerimizin bulunduğu bölge ve iklim şartları göz önünde bulundurularak, talep ettikleri doğal köyyumurtatavuğu sayısına uygun ebatlarda, tavuk sağlığına ve yaşam kalitesine uygun standartlarda, en uygun fiyata – en kaliteli malzemelerden, uzman ekiplerimiz tarafından alan keşfi ardından bir gün içerisinde kurulumu gerçekleşen en iyi çadır kümesleri BALKÜMES firması olarak biz kuruyoruz. 
    SalmaTavukçuluk  gezentavuk kriterlerine uygun olarak kurduğumuz çadırlarımız 10 yıl, demirleri ise 15 yıl garanti kapsamındadır. Nakliyesi ve kurulumu ülke genelinde ücretsizdir. 
    'SALMATAVUKÇULUK ve doğalyumurta üretimi için kurduğumuz çadır kümeslerimiz ter bezi, izolasyon maddesi ve çadır bezi brandası olmak üzere 3 katmandan oluşmaktadır. Çadırtavukkümesi kurulumlarımızda nemi ve rutubeti önleyecek malzemelerin yanı sıra su geçirmez 1. sınıf branda kullanılmaktadır. Profil boru kalınlıkları da alanın iklim ve hava koşullarına göre değişkenlik göstermektedir. Sürekli tavuk sağlığını ön planda tutan ve buna yönelik çalışmalar yapan işletmemizin kurduğu çadırtavukkümeslertünel çadır ve makaslı çadır olacak şekilde müşteri talebi doğrultusunda değişmektedir. Tünel çadır kümeslerimizin yüksekliği 2.5 mt. , makaslı çadır kümeslerimizin yüksekliği ise 3.5 mt dir. Çadır kümes kurulumlarımızda yeterli miktarda galvaniz manuel yemlik ve otomatik nipel – galvaniz boru geçgili suluk sistemi kullanılmaktadır. Ayrıca havalandırma fanları mevcuttur. Terleme yapmayan ve ısı yalıtımlı çadırtavukkümesleri için müşteri talebi doğrultusunda ekstra havalandırma bacası- ilave kapı veya yarkatavuk çıkışı ilaveleri yapılabilmektedir. 
       En küçük çadırtavuk kümesimiz 70m2 dir ve 500 YARKATAVUK için yeterlidir. 7X10 mt. Ebatlarında sunulmak ve 70 m2 nin katları olacak şekilde kurulumu gerçekleşmektedir. Çadırkümeskurulumuköyyumurtatavuğu yarkasatışı hizmetlerini yapan firmamız ekonomik fiyatlarıyla da üretici farkını her zaman yansıtmakta ve ortaya koymaktadır. 
     Çadırkümeskurulumu yaptığımız üreticilerimize ihtiyaçları doğrultusunda yumurta verimi yüksek- sağlıklı – 1. saf kan ATAKS, LOHMAN,TİNTEDÇİL PLEYMUTSUSSEXAUSTRALORPSTAR GOMES gibi yumurta ve kombine ırk YARKASATIŞI yılın 12 ayı boyunca; civciv ve hindipalazı satışlarımız ise Nisan-Mayıs aylarında devam etmektedir.
YARKASATIŞI, YARKAFİYATLARI, YARKATAVUKFİYATLARI’ GEZENTAVUKFİYATLARI. ‘KÖYTAVUĞUFİYATLARI, ATAKSTAVUKFİYATLARI, CANLITAVUKFİYATLARI, TAVUKSATIŞI
hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için haftanın 7 günü 08:0022:00 saatleri arasında BALKÜMES müşteri hizmetleri birimimizi arayarak uzman temsilcilerimizle görüşebilirsiniz.
    1999 yılından bugüne kadar kendi kümeslerimizde büyüttüğümüz yarka ve yumurtaya başlayan tavuk satışlarımızla, ofis sistemi odaklı çalışma ve gençleştirme kampanyası ile ülkemizde ilk ve tek işletme olarak siz yeni girişimci müşterilerimize kaliteli hizmet sunarken aynı zamanda kendi yumurta pazarını oluşturamayan müşterilerimize de yumurta satış desteği vermekteyiz.
    BALLI KAZANÇ İÇİN BALKÜMES TEK SEÇİM! sloganımızla tüm üretici ve müşterilerimize hayırlı, bereketli ve bol kazançlar dileriz.
     Daha geniş, detaylı ve sektörümüze özel bilgi edinmek isteyen siz değerli müşteri ve üreticilerimizin linki tıklamaları menfaatlerine olacaktır !!!.
05423906020

Bizi Takip Edin

Facebook Twitter Google+ Linkedin

© Copyright 2024 aliemmi.com